Használati feltételek

Takarító cégek regisztrálásának feltételeiFontos, hogy ha még nem végzett hasonló regisztrációt mindenképp olvassa el és ha valamit nem ért kérjen segítséget.

A regisztráció teljesen ingyenes

Minden esetben egyedi szöveget kell írnia, vagyis ne másolja és más oldalon se használja fel azt a szöveget amit az oldalunkra írt, mert ezt minden esetben ellenőrizzük és az ilyen próbálkozásokat azonnal töröljük!

Viszontlink kötelező! A mi oldlaunkról több linket is fog kapni oldala, ezért cserébe csak annyit kérünk, hogy a mi oldlaunkra is építsen egy linket amit kihelyezhet a saját oldalára vagy egyéb ingyenes katalógusba. 

Amit nem fogadunkel:
Aldomain-os weboldalakat és ingyenes tárhelyen lévő cégek regisztrációját!
Nem igényes és tartalommal rendelkező oldalakat!
Nem fogadjuk el azokat az oldalakat amik azért lettek létrehozva, hogy rámutasson az eredeti oldalra.

Igényes vállalkozások igényes weboldalait fogadjuk csak el!

Ha nem szeretne viszontlinket elhelyezni és a regisztrációt és szöveg írást is másra bízná akkor keressen minket a kapcsolat menüben. Több saját katalógussal is rendelkezünk ahol akár a főoldalra is kikerülhet vállalkozása és több éves tapasztalattal rendelkezünk a linképítés és leresőmarketing területén.
 
Powered by Takarító cégek © 2007 - 2016    Generated in 0.019 Queries: 0    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei