Takarítónő rendelés

Cégünk több éve foglalkozik magánházak, lakások alkalmi nagytakarításával és rendszeres takarításával. A több év alatt tapasztaltunk jót rosszat és elmondhatjuk, hogy mára már 99%-osan fel vagyunk készülve a legextrémebb takarításokra is.

A legtöbb takarítási szolgáltatást vállaljuk saját minőségi ipari gépekkel dolgozunk és a lehető legjobb vegyszereket és eszközöket alkalmazzuk, hogy a takarítás gyors és eredményes legyen. Vállaljuk a felújítás utáni takarításokat is, sok esetben nagyon nehéz és makacs szennyeződések eltávolítása nagyon nehéz feladat és nagy tapasztalatot igényel, hogy gyorsan és szépen távolítsuk el a festés okozta szennyeződéseket.

Szőnyegtisztítási szolgáltatásunkat már több géppel és több helyszínen is végezzük egy időben, minőségi nagy teljesítményű ipari gépünknek és vegyszereinknek köszönhetően sok esetben tudunk "csodát" csinálni a foltos, koszos szőnyegekkel.

Látogasson el weboldalunkra ahol további szolgáltatásainkat is megtekintheti és felveheti velünk a kapcsolatot, weboldalunk segítségével akár kérhet visszahívást is és kollégánk a lehető leghamarabb felveszi önnel a kapcsolatot!

Mi akár hétvégén is dolgozunk! Sok esetben az ügyfeleink napközben és hétköznap dolgoznak ezért nem tudják ránk bízni a takarítást nekik ajánljuk a hétvégi takarítási szolgáltatásunkat.

Számunkra a legfontosabb az elégedett visszatérő ügyfél és reméljük ön is hamarosan elégedett ügyfeleink közé fog tartozni. Fontos, hogy mi nem a legolcsóbb cég vagyunk így ha önnek az ár a legfontosabb akkor nem minket keres.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Takarítónő rendelés, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Takarítás

www.ktakaritas.hu
20
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2016-06-30 16:23:38
Takarítónő rendelés Takarítónő rendelés Takarítónő rendelés Takarítónő rendelés Takarítónő rendelés

RSS feed Takarítónő rendelés: Takarítónő rendelés RSS

 
Powered by Takarító cégek © 2007 - 2016    Generated in 0.207 Queries: 6    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei